26
Jun

WIN: 2 toegangskaartjes voor Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

WIN: 2 toegangskaartjes voor Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Win 2 toegangskaartjes voor Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam
Ben jij een grote fashion liefhebber en heb je altijd al een catwalk show willen bijwonen? Komt dat even goed uit! Deze week maak je namelijk kans op twee entreekaartjes voor de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam!
 
Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam
Van 4 tot 14 Juli vindt de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam plaats; een evenement van internationale allure waar de modewereld elkaar ontmoet.  
 
Zalando presents 10 Days Downtown
Na het succes van de eerste editie afgelopen winter krijgt 10 Days Downtown in de zomer een vervolg. Het publieksprogramma betrekt de hele stad bij de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam met 10 dagen lang 10 evenementen op 10 spraakmakende Amsterdamse locaties. De aftrap is op vrijdag 4 juli in het Van Gogh Museum met presentaties van Franzel Amsterdam en ontwerpster Fernanda Fernandes (die beiden later in de week hun collecties op de catwalk presenteren). Op zondag 6 juli volgt een street flavour event bij stadsstrand en creatieve vrijplaats Roest met mode, eten, fotografie en muziek. Ook het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en Tassenmuseum Hendrikje zijn gastheer van een evenement. De meeste evenementen van Zalando presents 10 Days Downtown zijn gratis te bezoeken.
 
Catwalk
Tijdens de catwalk shows van 10-14 juli op het Westergasterrein in Amsterdam heb je de mogelijkheid om de nieuwste collecties van de showende designers voor het eerst op de catwalk te zien. Een paar grote namen die op de catwalk hun collecties zullen showen, zijn onder andere Claes Iversen, Ready To Fish by ILJA en ZERO by Nanine Linning with costumes by Iris van Herpen. Er gaat niets boven het zien van een buitengewone creatie waardoor je wordt geraakt en geïnspireerd.

De Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is een ervaring om nooit te vergeten. Tickets zijn hier verkrijgbaar. 
 
Winnen:
Hoe win je deze twee unieke kaarten?

1. Like de FashionWeek Nederland pagina
2. Like de win-actie-post op onze facebookpagina!


Maandag 30 juni maken wij de winnaar bekend.
Succes! 
Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport