01
Sep

WIN: een bikini van BANANA MOON BEACHWEAR SUMMER

WIN: een bikini van BANANA MOON BEACHWEAR SUMMER

In samenwerking met Banana Moon geven wij weer een bikini weg! 

De collecties van Banana Moon stralen energie en zonnigheid uit en in de S/S collectie 2014 van Banana Moon zien we weer snoepjes van bikini’s, waar we supergraag in gezien willen worden!

Banana Moon brengt in haar collecties een mix van diverse culturen met een ‘Californian Style’. Zij ontwikkelt innovatieve en herkenbare collecties en maakt gebruik van de vitaliteit van kleuren. Kleurrijke en vrolijke collecties gegarandeerd! Banana Moon richt zich tot een jonge, trendy doelgroep, die streeft naar een originele ‘fashionable en sportieve look’. Uitgeroepen tot een van de coolste sportmerken, worden de collecties van Banana Moon gekenmerkt door: dynamiek, frisheid en onafhankelijkheid.

Geïnspireerd door de Zuid Californische vintage beachwear, heeft Banana Moon een collectie met een glamorous retro look. De collectie viert de klassieke vrouwelijkheid en bevat items met strepen en bloemen in een retro roze kleur, geel, groen en turquoise.

Met deze gele bandeau bikini met tropische print steel je niet alleen de show, maar je wordt ook nog eens prachtig bruin zonder afdrukken van bandjes.
 

 
 
Wat moet je doen om kans te maken op deze bikini?

1. Like & Share foto op onze facebookpagina.
2. Like Mode Agenda Banana Moon op Facebook.
3. Schrijf je in voor de Mode Agenda nieuwsbrief.

Do we need to say more? Mee doen dus!
Succes!


 
 
 


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport