03
Apr

Fashionable Hotspot! Win een overnachting voor 2 personen in het Fashion Hotel!

Fashionable Hotspot! Win een overnachting voor 2 personen in het Fashion Hotel!


Overnachten in style doe je bij het Fashion Hotel in Amsterdam. De hotspot van Amsterdam waar alles in het teken staat van FASHION! Het ligt dan ook niet voor niets tegenover het World Fashion Centre. Er zijn wisselende mode collecties van jonge ontwerpers te zien en exposities van kunst en fotografie.
 Het Hotel
Het hotel heeft veel faciliteiten, zo hebben alle design kamers en openbare ruimtes van Fashion Hotel gratis WIFI internet. Naast een wellness centre met fitness en zwembad beschikt het hotel over een restaurant en bar met aangrenzend terras. Zin in een cocktail? Op de 10de verdieping bevindt zich de trendy SKYY Bar. Het Fashion Hotel ligt zeer centraal binnen 10 minuten ben je met de tram op het Leidseplein!

 
 
 
 
 
 
 
 Overnachten in style!


In samenwerking met het Fashion Hotel mogen wij een fashionable overnachting voor 2 personen weggeven, inclusief ontbijt! Heb jij zin in een weekendje Amsterdam en wil je overnachten in style?! Doe dan nu mee met deze geweldige give away.


Hoe kan je dit arrangement winnen?
1 Like and share de Facbeook pagina van het Fashion Hotel
2 Like and share de Facebook pagina van Wear for Love
3 Laat een comment achter op dit blog op onze site zodat we je kunnen contacten als je de winnaar bent.

Woensdag 11 april maken we de winnaar bekend... Good Luck!


With Love,
Wear for Love
 


.
Blogger: Danie Zwaan en Rosalie Keijer
Eigen website: www.wearforlove.nl
Danie en Rosalie zijn twee jonge vrouwen met hun eigen online boutique: Wear For Love. Op Modeagenda.nl bloggen ze over het runnen van hun bedrijf en alles wat daarbij komt kijken.


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport