25
Jan

A night out in Club Vie. Maak kans op 2 gastenlijstplekken!

A night out in Club Vie. Maak kans op 2 gastenlijstplekken!
 Club Vie is momenteel dé hotspot van Nederland. In de afgelopen jaren heeft Club Vie zich ontwikkeld tot trendsetter op het gebied van ultieme clubavonden. De unieke locatie is van binnen gevuld met een stijlvol en intiem interieur. Een weergaloos geluidssyteem zorgt ervoor dat onze nationale- en internationale acts optimaal kunnen performen.

 
Wear for Love mag 10 x 2 gastenlijst plekken weggeven voor “het” feest op de zaterdag avond. Latin Lovers at Club Vie!Latin Lovers is al meer dan zes jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Met iedere zaterdag haar eigen Clubnight is Latin Lovers meer dan een vaste waarde in Club Vie. Iedere zaterdag avond zet dit sexy concept de weekenden in vuur en vlam in alle opzichten. Alles klopt op deze avond en dat zul je ook meteen merken bij binnenkomst. Het Latin Lovers Entertainment is iedere week van een hoog niveau en verrassend. Het sexy barpersoneel staat klaar om de lekkerste cocktails te serveren en de gehele avond wordt je vermaakt met special effects.
clubvie


Hoe maak je kans om de gastenlijst plekken te winnen voor Latin Lovers zaterdag 28 januari?
  1. Like de Wear for Love pagina op Facebook
    www.facebook.com/wearforlove
  2. Like de Club Vie pagina op Facebook
    www.facebook.com/clubvie
  3. Laat een reactie achter op onze blog waarin jij laat weten waarom jij deze plekken op de gastenlijst zou moeten winnen .


Natuurlijk heb je een fashionable outfit nodig deze avond. Daarom ontvangen de winnaars een unieke kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op de nieuwe collectie bij wearforlove
Donderdag 26 januari maken we de winnaars bekend…. Good luck!


With Love,
Roos & Danie

Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport