21
Nov

WIN: Tickets voor Private Sales @ Maasmechelen Village

WIN: Tickets voor Private Sales @ Maasmechelen Village
Deze actie is afgelopen.
Van 30 november t/m 5 december vinden de Private Sales plaats in Maasmechelen Village. Dit is een exclusieve sale, voor aanvang van de echte sale. Je krijgt dan exclusief 20%-50% extra korting bovenop de outlet prijzen.

Maasmechelen Village, één van de 9 Chic Outlet Shopping® Villages, ligt in de provincie Limburg en is de meest toonaangevende luxe outlet shopping bestemming van België. In een bijzondere openlucht “Village” sfeer vind je meer dan 100 boetieks met 150 premium mode- en lifestylemerken. Het hele jaar door bieden topmerken collecties van het vorig seizoen aan, aan prijzen 30 tot 60% voordeliger dan de originele retailprijs .Van Versace tot Hugo Boss, Escada, Scapa, Marlies Dekkers, Marithé+Francois Girbaud, G-Star, Karen Millen, Desigual, Juicy Couture en BCBG, van klassiekers tot absolute fashion must-haves. Maasmechelen Village is de gedroomde bestemming voor unieke topmerken aan zeer scherpe prijzen en dit elke dag, ook op zondag (geopend van 10 tot 19 uur). Maasmechelen Village is ook met koninginnedag geopend, check alle speciale openingstijden op www.maasmechelenvillage.com.De Private Sales in Maasmechelen Village vinden plaats van 30 november t/m 5 december, voor aanvang van de echte sale. Je krijgt dan exclusief 20%-50% extra korting bovenop de outlet prijzen.

Het is een exclusief evenement en wij  5x 2 uitnodigingen van mogen verloten. Wil je kans maken op uitnodiging? Stuur dan een mail met het onderwerp Maasmechelen Village naar win@modeagenda.nl!

Deze actie is afgelopen.


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport